LOADING

PLAATS

GENT, BELGIË

Sinds mijn 15de is fotografie een rode draad in mijn leven. Als een zot idee ,maar wel vastberaden starte ik mijn opleiding aan het VISO in Mariakerke. Daar ontdekte ik mijn liefde voor fotografie, maar vooral voor portret.  Na 4 uitdagende en leerrijke jaren, studeerde ik verder aan het NARAFI in Brussel. Daar behaalde ik mijn bachelor in de Wetenschappen en Kunst als Fotograaf.  Tijdens mijn laatste jaar starte ik reeds mijn zelfstandige zaak als fotograaf. 

Na enkele jaren in het werkveld ging ik ook doceren. Dit beviel me uitermate dat ik ook na een tijdje mijn lerarenopleiding volgde. Tot op heden combineer ik dit met mijn zelfstandige activiteit als fotograaf. 

Verder laat ik me alle dagen verbazen door de boeiende zoektocht naar het mooie, esthetische en het pure. Geniet ik van het leven, mijn werk en mijn gezin. 

DO WHAT YOU LOVE AND YOU NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE!

 

Enkele maanden na de oprichting van vzw Boven De Wolken heb ik me aangemeld als vrijwillig fotograaf. Ik wil me met mijn fotografie ook sociaal engageren en bijdragen aan dit goede doel.  Meer info over Boven De Wolken.

 

+32 472 26 41 76