LOADING

PLAATS

GENT, BELGIË

Sinds mijn 15de is fotografie de rode draad in mijn leven. Ik starte mijn opleiding aan het VISO in Mariakerke. Daar kon ik mijn liefde voor fotografie verder uitdiepen tijdens de opleiding in analoge fotografie.
Daarna studeerde ik aan het NARAFI in Brussel. Daar behaalde ik mijn bachelor in de Wetenschappen en Kunst als Fotograaf. Tijdens mijn laatste jaar starte ik reeds mijn zelfstandige zaak als fotograaf.

Na enkele jaren als zelfstandig fotograaf, werd ik gevraagd als extra teamlid om fotografie te doceren. Dit beviel me uitermate dat ik ook een lerarenopleiding volgde.

Naast mijn zelfstandige activiteit ben ik nog steeds docent fotografie. Naast de modules "Eindwerk Portfolio" en "Portret" doceer voornamelijk "digitale postproductie" (Photoshop en Lightroom).

Als fotograaf volg ik uiteraard gepassioneerd wat er reilt en zeilt in deze boeiende wereld... Zelf school me regelmatig bij door het volgen van specifieke workshops en cursussen in Photoshop, Lightroom, newbornfotografie, printen, color-managment, Fine Art,...

Enkele maanden na de oprichting van vzw Boven De Wolken heb ik me aangemeld als vrijwillig fotograaf. Ik wil me met mijn fotografie ook sociaal engageren en bijdragen aan dit goede doel.  Meer info over Boven De Wolken.

Mijn gezin is de hoeksteen van mijn geluk. Ik hou van reizen, lekker koken én eten en kan genieten van een stevige wandeling. Maar ook in mijn vrije tijd laat ik me gaan in fotografie en portret.  Mijn 2 dochters die regelmatig "vrijwillig" het onderwerp van mijn inspiratie vormen, kunnen dit beamen. ;-)

Verder laat ik me alle dagen verbazen door de boeiende zoektocht naar het mooie, esthetische en pure.

 

+32 472 26 41 76