LOADING

Cadeaubon  Fotoshoot

Een cadeaubon voor een fotoshoot is altijd een leuk geschenk! Een professionele fotosessie is niet enkel een originele cadeaubon, het is ook een leuke en unieke ervaring voor wie hem krijgt! Een  van de meest verkochte cadeaubonnen is de "portret experience". We ontvangen je in onze studio (of op locatie) voor een fotoshoot van ongeveer 1 à 1,5 uur, zodat je op een ruime selectie van mooie en gevarieerde beelden mag rekenen.  Je ontvangt de geselecteerde beelden op een app en in een online fotogalerij.  Bestel cadeaubon online

Origineel cadeau voor...

Een professionele shoot is een origineel cadeau als verjaardagsgeschenk, jubileum, eindejaarsgeschenk, valentijn, voor je vriend/in, als geboortecadeau,...  Het is ook geschikt voor alle leeftijden! We maken een mooie portretreeks van groot en klein! 

Welke cadeaubon kiezen...

  • Cadeaubon Fotoshoot "Portret Experience":  De meest gevraagde cadeaubon: een uitgebreide portretreeks in studio of op locatie. (basis 4 pers.)
  • Cadeaubon Fotoshoot "Family Walk Experience": Familie-portretreeks tijdens een anderhalf uur durende wandeling. (basis 5 pers.)
  • Cadeaubon Fotoshoot "Sweet Dream NewBorn": Newborn fotografie voor onze allerkleinste schatjes.
  • Cadeaubon Fotoshoot "Naakt of Boudoir Studio": Verleidelijk in beeld, artistiek naakt en/of lingerie met respect voor ieders lichaam en wensen.
  • Cadeaubon Fotoshoot "Gelegenheid reportage": Een speciale dag of feest in beeld om nooit te vergeten... (verjaardag, vrijgezellen, jubileum, communiefeest,...)

Bestel uw online cadeaubon voor een fotoshoot of contacteer ons voor meer info!

Voorwaarden cadeaubonnen, fotoshoot: Bonnen niet inwisselbaar tegen geld en niet cumuleerbaar met kortingen of promoties. Na aankoopdatum zijn de bonnen 1 jaar geldig. Verlenging geldigheid met 1 jaar mogelijk: 15,00.