LOADING

Cadeaubon  Fotoshoot

Een cadeaubon voor een fotoshoot is altijd een leuk geschenk! Een professionele fotosessie is niet enkel een originele cadeaubon, het is ook een leuke en unieke beleving voor wie hem krijgt! Een  van de meest verkochte cadeaubonnen is de "portret experience". We ontvangen je in onze studio (of op locatie) voor een fotoshoot van ongeveer 1  uur, zodat je op een ruime selectie van mooie en gevarieerde beelden mag rekenen.  Je ontvangt de geselecteerde beelden op een app en in een online fotogalerij. 

CADEAUBON FOTOSHOOT MOEDERDAG

Maak je LIEFSTE MAMA (mét KIDS en partner!) gelukkig met de beleving van een unieke fotoshoot en schenk haar een tijdloos aandenken aan haar gezin. Cadeaubon fotoschoot 155,00 euro (nu moederdagactie met GRATIS afdruk favoriete foto 30x45 én GRATIS verzending of levering bovenop) Voor info contacteer ons snel (met je gegevens): info@mooiinbeeld.beof 0472 26 41 76

Welke cadeaubon kiezen...

  • Cadeaubon Fotoshoot "Portret Experience":  De meest gevraagde cadeaubon: een uitgebreide portretreeks in studio of op locatie. (basis 4 pers.)
  • Cadeaubon Fotoshoot "Family Walk Experience": Familie-portretreeks tijdens een anderhalf uur durende wandeling. (basis 5 pers.)
  • Cadeaubon Fotoshoot "Sweet Dream NewBorn": Newborn fotografie voor onze allerkleinste schatjes.
  • Cadeaubon Fotoshoot "Gelegenheid reportage": Een speciale dag of feest in beeld om nooit te vergeten... (verjaardag, vrijgezellen, jubileum, communiefeest,...)

Contacteer ons voor meer info: info@mooiinbeeld.be  of 0472 26 41 76

Voorwaarden cadeaubonnen, fotoshoot: Bonnen niet inwisselbaar tegen geld en niet cumuleerbaar met kortingen of promoties. Na aankoopdatum zijn de bonnen 1 jaar geldig. Verlenging geldigheid met 1 jaar mogelijk: 15,00.